Izvor:
15.11.2019 u 21:17
0

NJIHOVOJ SREĆI DOŠAO JE KRAJ: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

PLAKALA BEZ PRESTANKA: Nećete verovati šta se dogodilo Sanji Mirkov! (FOTO)

Elvin Kadrić Kadra i Izabela Alijoski više nisu zajedno, bar tako tvrde fanovi! Naime, po njihovim grupama na društvenim mrežama mogu se videti određeni fanovi koji iznose informacije vezane za njih dvoje, kao i njihovu vezu!

MASTOR VOLI DA SE HVALI: Tvrdi da je prva zvezda rijalitija! Kaže da za njega glasa narod! (FOTO)

Kako tvrde oni su doneli odluku da stave tačku na svoju vezu jer smatraju da je bolje tako, i da neće moći da održe vezu kada ih dele hiljade kilometara! Izabela vredno radi na otvaranju svog butika, i to je takođe jedan od razloga, koji fanovi navode u svojim komentarima!

– Izabela i Elvin su okončali svoju vezu, dokaz će svi dobiti vrlo brzo! On se neće pojaviti na otvaranju njenog butika! Informacija je proverena i iz prve ruke! – napisao je jedan fan!

MILOJKO SE I DALJE NADA: Pokušaji ukućana da ga razuvere ZAVRŠILI SE NEUSPEŠNO! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter