Izvor:
13.11.2019 u 21:02
0

LJUBOMORA HARA VILOM: Alberto Galorini RAZOČARAN pojedinim učesnicima! Evo šta im je on ZAMERIO! (FOTO)

SLUDIĆE IH OBOJICU: Pokušava da ih drži U ŠACI! Jednog LJUBI, a drugog MAZI! (FOTO)

Alberto Galorini ispričao je kako se oseća ovih dana. On se oseća iznevereno jer ga napadaju osobe koje su mu bile veoma bliske:

Ja moram da priznam da je ljubomora na visokom nivou. Ne započinjem svađe, ali sam primetio da ljudi oko mene žele da se svađaju sa mnom. Bez ikakvog razloga oni kreću na mene, stalno ulaze u neke rasprave i svađe – rekao je Alberto pa nastavio da nabraja s kim sada zapada u konflikte:

Mogu da krenem od Slađe, Sneže i Đoleta. Đoleta sam stvarno cenio i njegovu Đinu, ali sad je sve drugačije. Ja sam došao ovde da širim ljubav, a mnogo sam se razočarao – zaključio je Alberto.

Ukućani smatraju da je on veoma sujetan i da se veoma promenio u poslednje vreme.

TAKMIČARI U PANICI! Otvorena NEGATIVNA TABELA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter