Izvor:
12.11.2019 u 13:53
0

ZBOG NJE JE NASTAO HAOS: IVANA MITROVIĆ JE FATALNA ZAVODNICA, ON SE RAZVEO OD ŽENE ZBOG PORUKA KOJE JE PRONAŠLA! (FOTO)

DOLAZI DO KRAHA MILOJKOVOG I MILIJANINOG BRAKA: Očekuje nas prvi razvod u istoriji rijaliti programa "Parovi"? SVI SU PREMNI ZA NAJGORE! (FOTO)

Učesnica Parova, Ivana Mitrović, mnoge je šokirala svojim ponašanjem i stavom koji ima, ali niko ne može ni da nasluti da je ona zapravo fatalna zavodnica i da odlično zna kako se uprava sa muškarcima! Naime, kako izvor blizak Ivani tvrdi, ona je uspela da svoju simpatiju razvede iako je njegov brak pre toga bio više nego stabilan i ispunjen ljubavlju.

ŽESTOKA SVAĐA UZBRKALA VILU: Takmičarke oplele jedna po drugoj bez imalo stida! (FOTO)

Ivana je se jako mlada zaljubila u oženjenog čoveka! Međutim, niko nije mogao ni da nasluti da će se tada oženjeni građevinski radnik, nakon ove burne romanse razvesti od svoje supruge kojoj se zakleo na večnu ljubav! – tvrdi on.

STAVILI GA U NEPRIJATNU SITUACIJU: Takmičar priznao da VOLI Slađu! (FOTO)

Kada je njegova supruga našla poruke u telefonu koje je razmenjivao sa Ivanom, potpuno je poludela i nije mogla da se kontroliše već ga je odmah napala, on nije znao kako da se odbrani pa je na kraju priznao istinu! Ovo je bilo dovoljno da ona odmah podnese zahtev za razvod braka! Oni su se rastali, dok Ivana više nije želela da čuje za njega jer je tvrdio da je slobodan! – završava naš izvor!

SA MILIJEM MOGU SAMO DA IMAM S*K*: Slađa otkrila šta očekuje od Radosavljevića, svi ostali ŠOKIRANI! MUK U VILI! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter