Izvor:
09.11.2019 u 09:06
0

„POTPUNO SI POGUBLJEN!“ Alberto Galorini IZNEVERIO OČEKIVANJA većine ukućana! Niko ne može da poveruje koliko se PROMENIO! (VIDEO, FOTO)

PRAVA NEVALJALICA: ZAVUKLA RUKU U NJEGOVE GAĆE DOK SU LEŽALI U KREVETU! PRUŽILA MU VELIKO ZADOVOLJSTVO! (FOTO)

Većina ukućana smatra da se Alberto Galorni dosta promenio, da je dvoličan i da trenutno ne zna šta radi u rijalitiju. Prvi je o tome pričao Đorđe Tomić:

Ti si se pogubio u poslednje vreme. Postao si previše dvoličan i bez m*da. Ja ti to iskreno govorim. Ložiš se na Mastorovu priču, a Mastor umislio da je neki rijaliti igrač, a i on je pogubljen skroz! – rekao je Đorđe.

A ti si umislio da si neki komentator! – dodao je Alberto.

Ja sam najrealniji od svih vas ovde! Ja svima kažem šta mislim. Ja podržavam Milutina, ali kad pogreši ja s njim uđem u konflikt. A ti šta god da Dario uradi ti ga podržavaš! Ti si bio na samom početku realan, ali ne znam šta ti se sad desilo – ispričao je Đorđe.

Ti se nisi pogubio? Ti nasrćeš ovde na devojke! Ma ti si bre agresivac pravi! – vikao je Alberto.

Njihov sukob se zaoštrio pa su se umešale Jelena Golubović i Mirjana Praizović.

DARIEVA MAJKA MU SLALA PORUKE: Ivan Marinković ispričao šta se dešavalo u spoljnom svetu! Zaprepastio je mnoge! (VIDEO, FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter