Izvor:
23.10.2019 u 20:56
0

JELENA GOLUBOVIĆ SE ZALJUBILA?! DESIO SE OBRT TOKOM EMISIJE! NOMINOVAO JE JAJETOM, A ONA PREMA NJEMU GAJII OSEĆANJA! (FOTO)

TEŽAK ZADATAK ZA TAKMIČARE! Nominovani moraju da POPIJU ŽIVO JAJE! Videćemo da li će IZDRŽATI DO KRAJA! (FOTO)

Kao što smo i obećali, ovo veče je puno iznenađenja. Ivan Marinković je nominovao Jelenu Golubović tako što joj je dao čašu s jajetom koje je morala da popije. Međutim, ono što je usledilo nismo očekivali. Izgleda da su se zaljubili jedno u drugo:

Evo neka kaže neko ako je primetio da između Ivana i mene ima nečega – rekla je Jelena. Iako negira zaljubljenost u Ivana, nju je veoma pogodila njegova nominacija.

Jelena i ja smo imali predigru, ja sam probao da glumim i hteli smo da izazovemo reakciju ukućana – rekao je Ivan.

Njihova povezanost izaziva burne reakcije ukućana. Oboje su na meti zlih komentara, ali se oni vešto brane.

NOMINACIJA IZ LJUBAVI: Predao joj umućeno jaje, a zatim je učinio nešto što je IZNENADILO sve! "Svaka čast Dušane", govorili su! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter