Izvor:
23.10.2019 u 13:31
0

TRAŽI SE GLAVNI KRIVAC: Zbog postupaka jednog takmičara SVI SNOSE POSLEDICE! Nećete verovati o čemu je reč! (FOTO)

Tokom sastanka u vili "Parova" takmičari su raspavljali o osobi koja namerno kvari bubice. Niko ništa nije video, sem Alberta Galorinija. Evo šta je on rekao:

Ja sam sve video. Znam ko je 100%. Ja sam lično video tu osobu, bio sam tamo gde sedi Dušan i samo sam posmatrao. Ta osoba je bila pijana i bila je podignuta i oterana u izolaciju. Opomenuta je da 600 evra dobija kaznu zbog bubice. Vikala je da nije njena greška. Kada se ta osoba vratila iz izolacije, uletela je u sobu besna i od tog jutra nastaje problem s bubicama. Ta osoba je Ivan Marinković odgovorno tvrdim! – rekao je Alberto.

Snežana Jovičić je podržala njegovu priču i smatra da je Ivan kriv. Ukućani zahtevaju da se pronađe krivac jer ne žele da snose posledice za nešto što nisu uradili.

Merlin je objavio da Ivan nije kriv s obzirom da je prva bubica pokvarena kada on nije ni bio u vili. Za sada sve ostaje misterija.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter