Izvor:
22.10.2019 u 20:23
0

TEODORA RADOIČIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL OTKRIVA: Emotivno sam ispunjena, a uskoro očekujte i NOVI SINGL! (FOTO, VIDEO)

Teodora Radoičić bivša učesnica rijalitija "Parovi", upamćena po vezi sa popularnim pevačem Gastozom, nakon izlaska iz vile odlučila je da se oproba u muzičkim vodama. Teodora je poznata i po tome da je sklona drastičnom menjanju imidža, te zbog toga uvek pod budnim okom medija. U pripremi je druga pesma ali i spot za istu:

– Za samo par dana snima se spot za drugu pesmu, čim se to izmontira ja ću je odmah izbaciti, a onda kreće treći sing i jedan duet sa bugarskim pevačem!

Teodora je nedavno započela i zajednički život sa svojim novopečenim partnerom za Happy portal otkrila je kako to izgleda:

Moram da kažem da je on izuzetan mladić, ne živi u Beogradu, ima puno posla, kad god dođe ovde zajedno smo, onda opet ode pa se zaželimo jedno drugog!

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter