Izvor:
22.10.2019 u 17:21
0

GOLUBOVIĆKA I MARINKOVIĆ SMRTNI NEPRIJATELJI: Glume da se vole, a za prvo mesto će se POBITI! (FOTO)

Počela je vaša omiljena emisija "Upoznajte parove". Gosti večerašnje emisije su: Mina Milosavljević, Teodora Radoičić i Jovan Ilić.

– Mislim da se on šlihta Golubovićki, mislim da će prvi sukob eskalirati kad budu nominovani u isto vreme, jedva čak da vidim ko će uspeti da izbori za prvo mesto – rekao je Jovan.

– Golubovićka je davno ispričana priča – rekla je bivša učesnica "Parova", Teodora.

– Vi ste rijaliti igrači, morate biti kao kameleoni – rekla je Mina.

Ivan Marinković se ubacio u razgovor i sa sigurnošću rekao da nema razloga da se posvađa sa Golubovićkom jer oni imaju odličan odnos. Ivan Marinković je na iznenađenje svih zamolio Teodoru da prati Jelenu Ilić, njegovu devojku i da vidi gde se ona nalazi i šta radi!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter