Izvor:
22.10.2019 u 12:29
0

SANJA MIRKOV U SUZAMA: Ovog takmičara PRIŽELJKUJE, a on je NE PRIMEĆUJE! (FOTO)

Takmičarka Sanja Mirkov jecala je u suzama dok je Milutin Radosavljević Mili sedeo pored nje i samo ju je gledao. Niti je pogledao niti je pitao kako je. Iako ju je naterao suze na oči ne zna kako da joj pomogne.

Ivan Marinković umešao se i u ovu lčjubavnu priču. Rešio je da je posavetuje:

– Treba da izabereš Ploću, jer je on gospodin čovek i zna sa ženama, ne ovaj ovde dotični. –

Sanja Mirkov vidno uznemirena sedela je tu tugujući:

– Ja sam vrlo razmažena i želim pažnju, a on ne gleda u mene. Samo na sebe misli. –

Milutin Mili se pravdao i objašnjavao:

– Pa ne mogu ja da joj posvetim svu pažnju ovde , niti ceo dan da sam samo s njom. Nismo se svađali, ne znam šta joj je. Šta god da joj uradim ili ovde pokušam,njoj ne valja. Ja ne mogu ovde da joj pružim romantiku. To može napolju, ovde samo može da se improvizuje neki normalan odnos. Ne mogu da letim i trčim i lomim glavu ovde zbog ikoga. –

Da li je će to doći do raskola ovog ljubavnog para…Na početku im je bilo baš divno, Mili se odmah zagledao u nju, no da li će prevazići sve razlike koji ih razdvajaju, ostaje nam da vidimo narednih dana.

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter