Izvor:
21.10.2019 u 05:53
0

BIVŠA TAKMIČARKA U LJUBAVNOM ZANOSU: Šmizla konačno našla GOSPODINA SAVRŠENOG! (FOTO)

Jovana Novakov Šmizla, bivša takmičarka sedme sezone "Parova" na svojim društvenim mrežama podelila je sa fanovima slike i snimke sa novim momkom!

Bivša takmičarka se nakon izlaska i završetka rijalitija intenzivno družila sa koleginicom Dinom Galorini sa kojom je otputovala u Švedsku i uplovila u vezu sa njenim bratom Maurom.

Izgleda da ta veza nije dugo potrajala, te je nakon toga utehu ubzo pronašla kod novopečenog momka Urketa.

Izgleda da je Šmizla konačno pronašla mirnu luku i da je srećna i zaljubljena. Gotovo da se ne odvaja od njega pa je sudeći po tome da je sve izvesnije da će poći stazom svoje rijaliti koleginice Milijane Božić i stati na ludi kamen. Da li je na pomolu novo svadbeno veselje, saznaćemo uskoro!

UROŠ ULOVIO NOVU ŽRTVU: Ne može da se obuzda kada je pored nje, UHVATIO PA NE PUŠTA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter