Izvor:
19.10.2019 u 18:11
0

„ON JE LAŽOV I FOLIRANT!“ Takmičarka RAZOTKRILA MILOJKA pa mu uputila koristan SAVET! Evo o čemu je reč (FOTO, VIDEO)

LJUTE SUPARNICE: Izbila ŽESTOKA SVAĐA u vili "Parova", a onda se pojavio ON i dolio ULJE NA VATRU! (FOTO, VIDEO)

Mirjana Mira Praizović poznata je po svom britkom jeziku i po tome što se ne libi da kaže svakome u lice šta misli. Ona je prozrela Milojkove namere i shvatila da je on, kako ona kaže, jedan veliki lažov i folirant:

Trenutno ima problem sa Urošem, u budućnosti ne znam ko će biti na njegovom mestu. Onda Milojko dolazi kod Merlina i traži da ode u Tajnu sobu kako bi ležao jer ga boli kičma – rekla je Mira. Ona je primetila da Milojko traži izgovore i da ne želi da se suoči sa stvarnošću:

Te njegove laži i prevare ne treba niko da podržava. On treba da ostane tamo na žurci da gleda svojim očima šta mu žena radi. To njegovo mazanje i foliranje ne prolazi uopšte kod nas koji smo to sve ispratili – rekla je Mira.

Posle svog kratkog izlaganja, napustila je prostoriju i otišla na žurku koja je već uveliko bila u toku.

DALA ZADATAK SVIM PEVAČIMA: Takmičarka "Parova" Zorana Losić POKAZALA SVOJE PEVAČKO UMEĆE! (FOTO)(VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter