Izvor:
18.10.2019 u 18:27
0

PADAJU MASKE! UČESNICA SLALA GOLE SLIKE I TRAŽILA NOVAC! NASTAO HAOS USRED EMISIJE (FOTO)

"DEVOJKE NE ZNAJU ŠTA SU EMOCIJE I LJUBAV!" Jelena Golubović ISKRENO o takmičarkama vile "Parova"! (FOTO)

Gost emisije "Upoznajte parove" Goran Vujičić Vuya izneo je šokantne detalje o jednoj učesnici – Snežani Jovičić. Evo šta je on ispričao:

Evo šta se desilo. Znate da na Instagramu ima ona opcija da se slika pogleda samo jednom i ona meni ladno šalje sliku. Reko ajde da vidim šta mi je poslala kad ono njena gola slika i pitala me je da joj dam 100 eva i napisala da će me ispoštovati kad se vidimo. Ja sam se šokirao! – ispričao je Goran.

Odlične su te fotomontaže. Ja se s tim dečkom nisam čula od avgusta kad sam ušla u šestu sezonu. Izvini što nisam htela da izađem s tobom na kafu – pravdala se Sneža.

Nema laži, skidajte maske! Da li si ti normalna? – vikao je Goran.

Goran je obećao pravo ludilo u večerašnjoj emisiji, što je I ispunio. Sve je šokirao detaljima o Snežani Jovičić. Možemo svašta očekivati do kraja emisije.

ON JE ZAVODNIK BROJ 1 U VILI "PAROVA"! Nijedna ukućanka ne može da ODOLI NJEGOVOM ŠARMU! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter