Izvor:
10.10.2019 u 18:48
0

TIJANA AJFON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milijana je NEMORALNA, a ono što je izgovorila NIKO nije OČEKIVAO! (FOTO)

U emisiji "Upoznajte Parove" Jovane Jeremić gošća Tijana Ajfon "oplela" je po Milijani Božić i njenom izboru – što se udala za čopveka od 75 godina.

Meni to uopšte to nije jasno. Svako ima pravo na svoj život, ali opvo je strašno. Nagledala sam se ja svega i svačega, ali ovo je nemoralno i nije normalno. Milijana je svojim izborom uvredila ženski rod – osudila je Tijana Ajfon Milijanu. Milijana je mirno odreagovala:

– Ja volim tog čoveka i on je moj izbor. Uopšte nemam šta sa tobom da raspravljam – uzvratila je Milijana. Na to se nadovezaio Uroš Andrejić da će da osvoji Milijanu i da će da od nje napravi avion.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter