Izvor:
19.09.2019 u 06:41
0

DINA SE ZAGREVA: Već bacila oko na dva najprivlačnija takmičara u vili! Da li ćemo PRVI PUT videti pravu RAT muškaracva za ŽENSKO SRCE? (FOTO)

Učesnicu sedme a sada i osme sezone rijalitija "Parovi", Dinu Galorini već svi dobro znamo, kakva je kada se zaljubi i kako reaguje na muškarce.

KIKI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Stavila do znanja ŠTA misli o njemu, propao u zemlju od STIDA! (FOTO)

U prošloj sezoni je gajila simpatije prema Bakiju B3 i Požgaju a na početku ove već je našla dva udvarača sa kojima tajno ili manje tajno ćaska.

RAZGOLITILA SE PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Aleks je PRAVA BOMBA, muškarci POLUDELI ZA NJOM! (FOTO)

Naime, Dina je sinoć nakon nominacija imala zanimljive razgovore sa dva cimera ali i na zanimljivim mestima. Najpre se odvojila sa Vladom Stojićem u dvorištu vile gde su pričali, ćaskali, smejali se sve dok ih nije prekinula Jelena Golubović svojim dolaskom.

ŠOKANTNA TAJNA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Anđelina otkrila ŠTA JE SVE U STANJU DA URADI zbog Velibora! (FOTO)

Međutim, drugo mesta na kome je ćaskala sa drugim takmičarem, Urošem, je još zanimljivije. Oni su imali interesantnu konverzaciju u toaletu.

Nema sumnje da ćemo gledati borbu dva muškarca za žensko srce!

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter