Izvor:
16.09.2019 u 21:51
0

UHVATIO JE ŽENU U PREVARI: Želi da uradi DNK test kako bi bio siguran da su deca njegova! Takmičari u šoku! (FOTO)

Prva emisija "Ispovesti" ove sezone šokiraće celu Srbiju, mnogi nemaju hrabrosti da podele javno privatan život, a pogotovo ako se radi o priči koja je nesvakidašnja.

Čovek koji ima trinaestoro dece, Slavoljub Katić, iz Majdanpeka je rešio da sa svima podeli svoju životnu priču.

Deca su mu iz dva braka, ali nije siguran da li su sva deca njegova. Od prve žene se razveo zbog prevare, uhvatio je na delu.

Prva žena je imala 15 godina kada se udala za njega. Priznaje da je imao velikih problema sa njenim roditeljima , pa tako kada su došla deca problemi su se samo ređali.

Kada su došli u Beograd sa namerom da otpočnu život daleko od ženinih roditelja, naišli su na problem, tačnije niko nije želeo da im iznajmi stan baš zbog toga što su tada imali četvoro dece. Morali su da se vrate u Majdanpek gde su problemi postali još veći.

-Hoću da se uradi DNK i ako treba da idem na Poligraf- rekao je Slavoljub

Po svaku cenu želi da sazna da li je svako dete njegovo, i nada se da će mu rijaliti "Parovi" pomoći u tome.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter