Izvor:
16.09.2019 u 11:15
0

SRCEPARAJUĆA ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! ŽIVOT JE NIJE MAZIO: „Kada je ON PREMINUO, svet mi se SRUŠIO“! (FOTO)

PROČITAJTE I: PODIGLA ADRENALIN SVOJIM OBLINAMA: Maserka PROVOCIRA jači POL ovom POZOM! (FOTO)

Osma sezona zabavno-humorističkog programa uveliko je počela, a takmičari su veoma interesantni, te nije ni čudo zašto konstantno intrigiraju javnost.

Naime, novi serijal "Parova" bio je podeljen na dva spektakularna ulaska.

Prvi deo takmičara ušao je u četvrtak, a drugi u nedelju.

Ono što je naciju već zaintrigiralo jesu nova lica koja krase srećnu televiziju.

Jedna od cimerki luksuznog kompleksa nadomak Beograda osvojila je velike simpatije gledalaca, a u pitanju je mlada Ivana Mitrović, koja će kroz boravak u popularnom rijalitiju podeliti veoma bolnu i tešku životnu priču sa milionskim auditorijumom.

Mitrovićeva je u tinejdž godinama ostala bez oca, a sa majkom već duže vreme ne živi.

Uoči ulaska u vilu ona je specijalno za portal Happy kazala da njena majka čak i ne zna da će ona učestvovati u "Parovima".

– Najviše na svetu sam bila vezana za oca, on je bio takstista, i sa njim sam imala poseban odnos, bila sam njegova mezimica. Stalno me je vozio u školu, stvori mi se knedla u grlu kada pričam o njemu… Kada je preminuo svet mi se srušio, ni danas ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ga nema ispričala je Ivana koja je jedva suzdržala suze.

Ubrzo nakon očeve smrti ona se razbolela, ali je sve to prebrodila…

Inače, ona živi sa bratom, bakom i dekom koji su joj trenutno najveća životna podrška.

Ivana je istakla da je ona borac u životu, te da će kroz rijaliti pokazati prave životne vrednosti koje smatra da poseduje, a to su čast, dobrota i iskrenost.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter