Izvor:
15.09.2019 u 14:08
0

MUŽ JE VARAO DOK JE BILA TRUDNA: Proživela pakao zbog njegovih ljubavnica! Svi su zanemeli kada su OVO čuli! (FOTO)

ŽENU GLEDAO KAO MAJKU: Otvorio dušu i šokirao sve prisutne! Burne reakcije nisu izostale! (FOTO)

PAKAO: Nju čuva neko mnogo jak! Nastao haos zbog njih dve! (FOTO)

Sanja Mirkov nije imala problem da za vreme emisije "Nedeljni ručak" prizna da je bivši muž varao.

-Pre šest godina sam se razvela , zato što me je muž varao, lutao, skitao… Znala je i svekrva da do mene nije problem. Sa svakom me je varao , sa kim je stigao. On dok spava još dok sam bila trudna, ja mu uzmem telefon odem u kupatilo i onda čitam poruke , ja pozovem i kažem da li ti znaš devojko da je on oženjen , da sam trudna. On je svima govorio da nije oženjen…Tukao me je kada sam bila trudna, i kada sam dobila dete – priznala je Sanja

OTKRIVAMO NAJŠKAKLJIVIJE DETALJE! NISU ZNALI DA I ZIDOVI IMAJU UŠI: Par sati pre samog ULASKA u vilu, takmičari su radili OVO! (FOTO)

Kada su čuli kroz šta je prošla, svi su zanemeli od šoka. Sanja je to pričala veoma smireno i svesno. To je za sada sve iza nje, a ulaskom u rijaliti "Parovi" rešila je da to sve ostavi u prošlosti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter