Izvor:
11.09.2019 u 17:31
0

GASTTOZZ ZA HAPPY PORTAL OTKRIO SVE DETALJE O NOVOJ SEZONI RIJALITIJA „PAROVI“: Sprema se OZBILJNO LUDILO i OBORIĆE SVE REKORDE! ( VIDEO)


ELVIN KADRIĆ OSTVARIO SVOJ SAN: "Idem za Nemačku, sve mi je OBEZBEĐENO!" (FOTO)
Pobednik rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz postao je miljenik publike.
Naime, on je svoju karijeru usmerio u mužickom pravcu, i ide mu više nego odlično.
Stalno nastupa, sprema nove pesme, i ozbiljno radi na sebi.
RUŽICA VELJKOVIĆ U POTPUNO NOVOM IZDANJU: Da li je prepoznajete? (FOTO,VIDEO)
Za Happy portal govorio je iskreno o rijalitiju.
Mogu da vam kažem da će ove godine biti jako bolje, neće biti puno onih starih učesnika, samo se nadam da će shvatiti svoju poziciju i najbolje je iskoristiti. Bitno je da se ne plaše, neka im ja budem primer. – rekao je Gasttozz.
BELS POKAZALA SKRIVENI TALENAT: Elvin PONOSAN na nju! (FOTO)
Međutim, malo je razmišljao kada smo ga pitali ko je po njemu iskoristio popularnost na pravi način kada je izašao iz vile.
Trebaće mi vremena da razmislim, ajde da kažem ovako Anđela Lakićević, Požgaj, Vesna Rivas je uzela novi lokal, Ružica se udala, svi ostali koji su otišli po drugim rijalitijima za mene nisu uspeh.– rekao je Gasttozz.
SLAVIĆE SE TRI DANA: Ivan i Jelena odlučili da naprave SPEKTAKULARNU SVADBU! (FOTO)
Takođe, otkrio je šta očekuje od nove sezone, ali i posavetovao nove takmičare, celi intervju možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter