Izvor:
24.08.2019 u 15:10
0

PROŠLOST JOJ NE DA MIRA: Teško je zaspati, kada se priseti svega! (FOTO)

MARINKOVIĆU NEĆE BITI DOBRO: Nakon ove slike čupaće kosu sa glave! (FOTO)

Jedna od najzgodnijih, učesnica sedme sezone, Ilijana Vagić, pružila je svoj život na dlanu. Svi koji su pratili Happy televiziju upoznati su sa njenom pričom.

KADRA UHVAĆEN: Bels otkrila šta gleda dok je sa njom na putovanju! (FOTO)

Privukla je pažnju kada je ispričala kako je raskinula sa bivšim dečkom, kome je nakon toga omogućeno da uđe na kratko u rijaliti i ispriča svoju stranu priče.

Ilijanina borba da ga zaboravi je uspešno završena, zgodna plavuša ostavila je sve iza sebe i krenula u nove pobede.

Ona se pronašla u ovom citatu:

-Ako ti ispričam moju prošlost , nisam to uradio kako bi me sažaljevao, već kako bi razumeo zašto sam ovakav!

UDRUŽILE SE DVE NAJLPEŠE UČESNICE "PAROVA": Zajedničkim snagama odlučile da OBRADUJU obožavaoce na najlepši mogući način! (FOTO)

Mnoge je zaintrigirala ovom objavom, a ukoliko postane takmičar osme sezone što je više puta isticala da želi, verujemo da će otkriti još mnogo zanimljivih detalja.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/ilijana_vagic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter