Izvor:
23.08.2019 u 12:12
0

NAKON PAROVA SVE JE KRENULO: IRMA POSTAJE ZAŠTITNO LICE AMERIČKOG BRENDA! (FOTO)

KUM NIJE DUGME: ALEKSANDAR POŽGAJ SVE PARE ULAŽE U NJEGA! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Irma Sejranić Ilić, ima razloga za slavlje! Naime, ona je odmah nakon izlaska iz najpopularnije vile na Balkanu, dobila neverovatnu ponudu!

ZABORAVIO NA SVE: BIVŠI UČESNIK PAROVA SE ODSELIO IZ SRBIJE! (FOTO)

Irma je rešila da se potpuno posveti svojoj karijeri i nakon završetka rijalitija odmah je krenula u muzički studio ali i u teretanu kako bi svoje telo dovela do savršenstva! Međutim, ono što je najviše obradovalo jeste ponuda koja je stigla iz inostanstva i to za brendove u Americi! Oni žele da im Irma bude zaštitno lice i suma novca koju su joj ponudili za njihove uslove nije velika, ali kada se uporedi sa onim što modeli dobijaju kod nas ovo je pozamašna suma novca. – priča naš izvor blizak mladoj pevačici!

MILIJANA JE KONAČNO ODLUČILA: Prijateljstvo iz "Parova" PRERASLO U KUMSTVO, a evo KOGA je odabrala! (FOTO)

Ovo je potpuno poremetilo njene planove vezane za budućnost, jer sada planira da prihvati ovu ponudu i ode u Ameriku. Ipak ne planira da ostaje zauvek tamo već da samo odradi posao za koji su je pozvali! – dodao je on!

ALEKS SE IZBLAMIRALA U PREPUNOJ RADNJI: Đole morao da snimi! Nije mu lako! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:instagram.com/irmas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter