Izvor:
21.08.2019 u 12:26
0

NJIHOVA LJUBAV JE SAVRŠENA: EVO KAKO SU REAGOVALI ALBINOVI PRIJATELJI KADA SU VIDELI ALEKSANDRU!? (FOTO)

SKORO DA JE ZAPLAKAO OD SREĆE: ALEKSANDAR POŽGAJ NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA SU MU PORUČILI! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Aleksandra Alex Marjanović, ne može da sakrije svoju sreću! Naime, od kada ima dečka prosto nije više ista! Ono što su svi primetili jeste da blista i da zrači pozitivnom energijom!

SADA JE DOSTA: IZABELA NAPRAVILA HAOS, FANOVI U ŠOKU! (FOTO)

Pored toga ona ne krije da je srećna u vezi sa Albinom kod koga je bila u poseti! Njegovi prijatelji i porodica su oduševljeni Aleksandrom i drago im je što su njih dvoje rešili da budu zajedno!

SPREMA PAKLENI PLAN: MASTTOR IZDAO IVANIU BAJIĆ, RAZLOG JE NEVEROVATAN! (FOTO)

Aleksandra je divna devojka, zaista je sve oduševila nismo verovali kada smo čitali naslove u novinama ali smo to priželjkivali! Pored toga sve je išlo postepeno i kada su se oni usaglasili, rešio je da je upozna sa svima! – rekao nam je Albinov prijatelj.

OVO JE NJIHOVA BAJKA: Video koji je mnoge rasplakao, emocije su jače od svega! (VIDEO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter