Izvor:
15.08.2019 u 14:26
0

NE ŽELI VIŠE DA GA SKRIVA!? ŠMIZLA SVIMA POKAZALA SVOG NOVOG DEČKA KOJI IMA 120 KG MIŠIĆA!? (FOTO)

BIVŠA TIHA PATNJA ALEKSANDRA POŽGAJA POTVRDILA: Da, ulazim u OSMU sezonu rijaliti programa "Parovi! (FOTO)

Od njenog izlaska i vrhunskog plasmana u sedmoj sezoni rijaliti show programa “Parovi” Jovana Novakon “Šmizla” ne pritiska kočnicu već svakodnevno ne prestaje da iznenađuje svoje obožavaoce. Ona je pre samo dva dana šokirala svoje fanove kada je u medijima isplivala fotografija na kojoj je ona ležala u bolničkoj postelji doduše u klinici za plastičnu hirurgiju gde se podvrgla estetskim zahvatima zajedno sa Dinom Galorini.

DUŠMANI ĆE PREPUĆI OD MUKE: Izabela upoznala Elvina sa OMILJENIM članom PORODICE! (FOTO)

Naime, te večeri kod nje u posetu je došao momak za kojeg niko nije znao jer ga je Šmizla vešto skrivala a sada kada se uverila da je ljubav ona prava rešila je i da ga pokaže svima.

“Dosta mi je više, neću da ga skrivam”– prokomentarisala je Jovana

“Upoznao nas je Gastoz pre par godina i znamo se dugo tako da poznajemo se sigurno bolje nego 90 odsto parova, lepo nam je, uživamo i on me čuva”- dodala je zadovoljna Šmizla

DA SE NAJEŽIŠ! Jezivo proročanstvo Vesne Rivas o pogibiji Šabana Šaulića se OBISTINILO! (FOTO)

Kroz fotografije može se lako zaključiti da njih dvoje zaista uživaju u svakom trenutku, ostaje nam da vidimo kako će se dalje veza razvijati i kuda će ih odvesti, možda Gastozz kumuje ove godine!?

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter