Izvor:
14.08.2019 u 09:03
0

BROJIMO SITNO DO PRVOG DUETA: Nova pesma poznatog RIJALITI PARA ugledaće svetlost dana! (FOTO)

Najskladniji par, kako su ih mnogi okarakterisali svakodnevno oduševaljava svoje fanove objavama na društvenim mrežama te su svi upoznati sa njihovim životom ali i količinom ljubavi kojom ovaj par odiše.

Od kako su napustili vilu “Parova” njih dvoje su nerazdvojni a nakon kraćeg boravka u Sarajevu uputili su se ka Prijedoru gde trenutno uživaju kod Gorana Vujičića Vuye. Roštiljanje, restorani, bazeni, vino, kohibe postale su svakodnevnica za ovaj par ali ima nešto veliko što do sada niste mogli da vidite.

Vuya i Enisa zajedno su počeli da rade na ostvarenju velikog hita “ZADAVANJE”, uzrečice koje je Vuya slobodno se može reći "probio" na ovim prostorima. Reper je bezbroj puta do sada a najviše u vili “Parova” pokazao svoju liričku sposobnost te je čak dovodio ljude koje je prozivao u njegovim pesmama u takve pozicije da su mu se zahvaljivali jer ih je spomenuo u svojim tekstovima.

Sudeći po poslednjem pitanju koje je Vuya postavio na svom Instagram profilu, čini se realizacija dugoočekivanog hita bliži. Pogledajte na fotografiji ispod, pa zaključite sami:

Happytv.rs
Foto: Instagram/vuya_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter