Izvor:
19.06.2019 u 19:25
0

VODITELJKA U EMISIJI ZANEMELA: UKUĆANI SU SKANDRIRALI SAMO JEDNO IME, PORUKA KOJU SU JOJ UPUTILI GANULA JE SVE! (FOTO)

Voditeljka emisije "Upoznajte Parove" Ava Karabatić, ostala je bez teksta! Naime, ukućani su želeli da se na poseban način zahvale njenoj koleginici Vesni Vukelić Vendi, koja im je u emisiji "Jutarnja kafica" dala odličnu temu za razmišljanje o kojoj su gotovo ceo dan diskutovali, pa su svi zajedno skandirali njeno ime!

LILA JE GORKE SUZE POSLE OVOGA: Milijanu su svi najstrašnije OSUDILI! (FOTO)

Vendi, Vendi – odzvanjalo je njeno ime vilom, dok je Ava gledala šta se dešava! U jednom mometu se oglasila čak i Vesna Rivas koja je iz sveg glasa poručila Vendi samo jedno:

Vendi volim te! – uzviknula je Vesna!

VODITELJKA PAROVA "ČAČNULA" ĐOLETA GDE NAJVIŠE BOLI: On nije uspeo da sakrije BES! (FOTO)

Nema dileme da će ovaj gest ganuti voditeljku emisije "Jutarnja kafica" koja će se kao i uvek potruditi da sa njima vodi razgovor na još zanimljivije teme!

ŠOK U PAROVIMA, NAJVEĆE IZNENAĐENJE DO SADA: Voditeljka Parova javno ZAPROŠENA! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter