Izvor:
04.05.2016 u 23:12
0

„ZBOG OVOGA ĆU IMATI PROBLEMA“: Anamarija otkrila identitet fudbalera sa kojim je bila u vezi!

Anamarija

Na prozivke da je u Beograd, u rijaliti „Parovi“ došla iz Hrvatske, da bi uspela da dođe do društva fudbalera, Hrvatica Anamarija Džambazov je rekla da je bila sa dvojicom, a da je jedan od njih– oženjen.

Ibanjez, Argentinac koji igra u „Crvenoj zvezdi“ je oženjen, zovu ga Luče. On je jako dobar dečko,ima jako dobru ženu. Ona nije znala da se mi viđamo. Jako je mlad, odlično izgleda. Malo je mlađi od mene– rekla je Ana Marija.

Učesnica „Parova“ je potrvdila da devojke u Zagrebu žele da budu kao Nives Celzijus, koja se za jednog fudbalera udala, a sa ostalim članovima „Dinama“ je bila. Za nju je rekla da je pametna i veoma načitana.

Nives je velika sponzoruša, ali je ostvarila svoj cilj da bude bogata. Zaradila je na knjizi više nego fudbaler koji ju je oženio. Nisam pročitala njenu knjigu, ali zagreb je mali grad. Ja nisam sponzoruša, ali volim novac– dodala je Ana Marija.

Ana Marija je dodala da je pored Ibanjeza, bila u vezi i za Marčelom Brozovićem, koji igra u Interu.

Sa njim sam i dalje u dobrim odnosima. Čujemo se. Bili smo zajedno dok je igrao u Dinamu. Znao je da ulazim u „Parove“. Sa još jednim fudbalerom sam imala seks- rekla je ova učesnica.

Učesnica „Parova“ je priznala da se zaljubila u Ibanjeza, ali on je imao ženu. Dodala je da je lep, i da bi se Maca Diskrecija zaljubila u njega da ga je videla.

Bila sam sa njim, ali nisam sa njegovom ženom. On je izlazio u klubove sa svojom ženom, a sa mnom se nalazio krišom. Imaću velikih problema što sam ovo rekla, jer se u njegov život mešaju i žena i njen otac. Imaju dete od godinu. Trenutno je velika zvezda, ja sam bila sa njim dok je igrao u Dinamu. Odličan je u krevetu i ima dobar alat. Znači, nije samo gospodin, već je i jako dobar u krevetu– pričala je Ana Marija.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter