Izvor:
04.05.2016 u 22:27
0

NOVI DETALJI TUŽNE ŽIVOTNE PRIČE: „Svi su mi umrli, a ja sam se svetila samoj sebi“! (VIDEO)

Anamarija

Učesnica “Parova”, Anamarija Džambazov nije se ustručavala da pred svima ispirča kako je odrastala uz roditelje narkomane i robijaše, koji su, da bi preživeli, dilovali drogu u domu u kojem je ona odrastala.

Policija je stalno dolazila, pretresala kuću, roditelje, brata, sestru, jer su se svi drogirali. Narkomani koji su doalzili po drogu, tu su se, kod nas i drogirali. Kuća je mirisala na travu stalno. Nisam znala šta se dođaga i šta to oni rade. Nijednu rečenicu nisu izgovarali do kraja. Tu su se overdozirali, neke su oživljavali. Pred mojim očima se sve to dešavalo. Mama je molila da me ne odvedu u Dom, ali kad je završila u zatvoru, ona je rekla socijalnoj radnici da me, ipak, odvede, kako bih završila neku školu. U Domu mi nije bilo loše. Osećala sam se kao u hotelu– pričala je Anamarija Džambazov.

Sa 18 godina, učesnici “Parova” svi su umrli, ona je nasleđeni stan od oca I kuću od majke prodala, ali nije želela da živi dalje sama.

Uzimala sam kokain, nikad nisam uzimala žuto, to je strašno. Sav novac sam potrošila na drogu, na alkohol, kocku. Htela sam da se ubijem. Izašla sam iz Doma, svi mrtvi i ja sam trošila samo pare, bila sam besna. Ali sam se svetila samoj sebi. Mrzela sam pare koje su mi ostale od oca, jer su zarađeni od droge, kocke i muzike. Prodavao je i oružje, zlato. Stan sam prodala za 150 hiljada evra i sve potrošila. Koštao je život u hotelu, koji je vrhunski– dodala je ova učesnica.

Ana Marija je dodala da je u tim trenucima niko nije zanimao, ni muškarci, niti bilo ko. Ljudi u njenom okruženju su bili bez dinara, koristili su je, njih desetak, kojima je davala pare.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter