Izvor:
15.10.2018 u 15:56
0

NEŽELJENA SNAJKA: Ljubica ispričala urnebesne priče sa bivšim momcima! Nećete verovati šta je sve ispričala!

Ljubica Stefanov poznata je po skandalima u rijalitiju ,,Parovi", ali i po teškoj životnoj priči, što nije slučaj sada. Sa Slađom je prepričavala dogodovštine sa bivšim momcima koje je imala. Kako se prema njoj ponela kao majka, pomno ju je slušala, želeći da otkrije nešto više o njoj, pa je Ljubica započela priču o dečku po imenu Miloš:

Miloš i ja smo doživeli saobraćajnu nesreću, odlazili smo od pumpe na motoru, i mi proklizamo i kako se sve to izdešavalo meni se noga otovrila – ispričala je Ljubica, a potom je rekla da ju je Milošev otac osuđivao da je ona kriva za to.

A potom je ispričala i šta se desilo između Miloša i nje, nakon toga:

Ja sam imala one kikice sa vunicom i ja rekla mom dečku da mi skine te kikice, a on mi napravi rupu u glavi i morala sam da idem posle kod frizerke i ošišala sam se na dvojku, skroz mi bila kratka kosa, posle su me prozivali da smo kao Arkan i Ceca – kroz smeh je pričala plavokosa takmičarka.

Međutim, to nije sve, Ljubica je nastavila da priča o svojim bivšim momcima, te je ispričala da je imala i jednog dečka sa seoskom imanja, pa je htela sebe da predstavi kao devojku koja nema predrasude, pa je naglasila da je hranila stoku kod tog dečka. Ali onda je opisala situaciju sa dečkom koj je želeo da se veri sa njom, jer su prethodno imali aferu, ali nije mogla da prevari tadašnjeg dečka, pa se zbog toga nije ni udala.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter