Izvor:
29.08.2019 u 21:59
0

ONA JE ENERGETSKI VAMPIR: Prozivke PLJUŠTALE na SVE STRANE! (FOTO)

Učesnica rijaliti šou programa "Novajlije" Anđelina Nikolić otkrila je da joj mnogo nedostaje pažnja koju je redovno dobijala u spoljnom svetu.

– Veliki pozdrav za moju mamu, puno mi nedostaje jedva čekam da je vidim – rekla je atraktivna takmičarka poznatog rijalitija.

S obzirom na to da je ona voditelju Aleksandru Požgaju otkrila da je navikla da je drugi obasipaju nežnošću, njena cimerka Kristina se naljutila pošto je upravo ona ta koja je stalno sa njom.

– Ja sam se udaljila od Anđeline zato što je ona po mom mišljenju dosadna, baš je negativna. Energetski vampir – kaže Milica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter