Izvor:
22.08.2019 u 06:29
0

PUKLO PRIJATELJSTVO: STEFAN AŠANIN REŠIO DA SE ŽESTOKO OSVETI MARKU?! (FOTO)

ROĐENDANSKA PESMICA SE ZAORILA ČITAVIM ZEMUNOM: "Novajlije" na nogama, ona je ODUVALA SVEĆICE! (FOTO)

Učesnici rijaliti šou programa "Novajlije" Stefan Ašanin i Marko Milošević došli su u ozbiljan sukob! Naime, nekada najbolji prijatelji sada su rešeni da sve svoje račune raščiste u direktnom programu!

SVI SU MISLILI DA JE BELS NJENA SLABA TAČKA: Slađa napokon otkrila svoju AHILOVU PETU, a NIJE PORODICA U PITANJU! (FOTO)

Na samom početku njih dvojica su postali najbolji prijatelji, ali kako su se upoznavali shvatili su da među njima pokazuju velike razlike i da ne mogu biti prijatelji! Zbog svega toga došlo je do zahlađenja odnosa i udaljili su se jedan od drugog!

SLAĐA JE UŠLA SA SRCEPARAJUĆOM PORUKOM: "Majka ti plače, cela porodica ti je razočarana!" Vapaj NJOJ NAJDRAŽE OSOBE ODJEKUJE BALKANOM!

Međutim, sada su prvi put otvoreno progovorili o sukobu koji se samo produbio! Pogledajte u video prilogu kako je tekao njihov razgovor!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter