Izvor:
14.08.2019 u 14:59
0

STEFAN I MARKO: NAŠE PRIJATELJSTVO NE MOŽE BITI ISTO, EVO ŠTA JEDAN DRUGOM ZAMERAJU! (FOTO)

BIMI NIKAD ŽEŠĆA: OVDE NEKI LJUDI PRELAZE SVE GRANICE NORMALE, MORAMO IH POSTAVITI NA ODGOVARAJUĆE MESTO! (FOTO)

Učesnici rijaliti šou programa "Novajlije" Stefan Ašanin i Marko Milošević, bili su na samom početku najbolji prijatelji i gotovo su se konsultovali oko svake situacije u kući!Međutim, vrlo brzo je došlo do zestokog sukoba među njima što je dovelo do toga da se potpuno udalje, oni su nakon svega stali zajedno pred kamere Happy portala, i progovorili o svemu što se dogodilo!

GOREĆE VILA "NOVAJLIJA": Uskoro saznajte koji LJUBAVNI PAR večeras gostuje u emisiji! Neće vam biti dobro! (foto)

Stefan Ašanin nije bio previše zainteresovan da priča ponovo sa Markom jer kako kaže on ne može da podnese njegovu potrebu da se stalno pravda i izbegava odgovor na svako pitanje! O čemu su njih dvojica sve pričali, pogledajte u našem video prilogu!

IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Novajlije se RASPEVALE! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter