17°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/kaja_zutic

Izvor: Blic

"BILE SMO SLIČNE, NAGOVORILE SMO RODITELJE DA SE VENČAJU": Katarina Žutić i Anja Mandić su odrasle pod istim krovom!

Neobična priča spojila je glumice Katarinu Kaju Žutić i Anastasiju Anju Mandić, zbog čega su njih dve detinjstvo provele pod istim krovom.

VESTI DANA

VUČIĆ U POSETI ČEŠKOJ: Sastanak sa Zemanom i Vondračekom

KORONA STANJE U SVETU: Preminulo 11.000 ljudi, 589.000 novoobolelih

DAČIĆ SAZVAO SASTANAK RADNE GRUPE: Međustranački dijalog bez posredovanja stranaca

POTPORAL EU POVODOM VEČERE U BRISELU: Cilj pokretanje i proširenje političkog angažmana EU i ZB

  Naime, roditelji obe glumice su se razveli, a nakon toga su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali. To se desilo kada je Katarina imala 12, a Anja 11 godina.

- Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata - otkrila je Anja Mandić u jednom intervjuu. 

S druge strane, majka Katarine Žutić, čuvena glumica Svetlana Bojković, družila se sa Anjinom mamom, suprugom svog bivšeg muža, glumicom Ognjankom Ognjanović. 

- Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom ćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom ćerkom, i njenom decom - rekla je jednom prilikom Svetlana Bojković.

Inače, Svetlana se prvi put udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića i iz tog braka dobila je ćerku Katarinu. Razveli su se posle 18 godina braka, a glumica je drugi put stala pred oltar sa upravnikom Ateljea 212 Ljubomirom – Mucijem Draškićem. Sedam i po godina nakon što je on preminuo, stupila je vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar