28°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/sasa_mirkovic_official

Izvor: ALO.RS

"SUTRA NA DAN SV.VASILIJA OSTROŠKOG SE NAVRŠAVA 14 GODINA OD POBEDE NA EVROVIZIJI": Saša Mirković se oglasio na povodom velike godišnjice!

Mirković se osvrnuo na jedan od najvećih datuma kada je srpska mizika i pitanju. 

NAJVAŽNIJE

BOKAN U "ĆIRILICI": Istorijsko pitanje - Drezden na sudu, dupli aršini i Srbi između istine i laži

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I ŠAPIĆA: Ujedinjenje do kraja maja

Momirović POTVRDIO: Do kraja godine puštamo novu prugu rad

Saša Mirković se oglasio na svom Instagramu povodom velike godišnjice, i veoma bitnog datuma.

- Sutra, 12.maja, na dan Sv. Vasilija Ostroškog, navršava se 14 godina od kada smo kao tim Srbije pobedili na prestižnoj Evroviziji. Pesmu koju je Marija izvela kao i celokupnu strategiju smišljao sam 2 godine. U tome su mi najviše pomogli samo Vladimir Graić - Graja (kompozitor) i pokojni Dragan Sakan(marketinški mag). Svi ostali su odmagali i postavljali noge kako ne bi ni otišli na Evroviziju. Utoliko je ta pobeda bila još svetlija, jer trebalo je sve te prepreke zaobići ili preskočiti, poneku i srušiti(npr:glasanje u Sava Centru na Beoviziji i još neka). Na kraju cilj, opravdava sredstva, a pošto je cilj bio da našu zastavu Srbije postavimo na “krov” Evrope, nisam se libio da donosim i najteže odluke. Nije bilo mesta za kalkulisanje. Danas, sa ove distance od 14 godina posle siguran sam da je sve bilo mudro odradjeno. Tim i izvodjač koje sam odabrao bio je odličan. U ime svih gradjana Srbije i naše dijaspore, pobedili smo jedini put u istoriji ovog najgledanijeg šou programa na Svetu. Naravno, teže je bilo pobediti u Beogradu na Beoviziji(strahovite mućke od stane ljudi iz RTS i tadašnjih vlastodržaca). U inat svima njima, sa dobro osmišljenom strategijom, gerila marketingom, dobrom pesmom i izvodjačem, došli smo do cilja! Sve ostalo je istorija. Želim svim kolegama da u budućnosti pokušaju to da urade. Nije lako ali je vredno i ponosno! - napisao je Mirković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar