20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Blic

"JA SAM SKLONA GOJENJU, OD MALENA SAM BILA BUCKASTA I IMAM STRAH DA MI SE TO NE VRATI!": Pevačica PRIZNALA šta je najviše muči!

Pevačica Nikolina Kovač kao i njene mnogobrojne kolege ne radi već više od godinu dana, a prazan hod koristi u stvaranju novih pesama i brizi o sebi i porodici.

PROČITAJTE JOŠ:

RUSKA VAKCINA SPUTNJIK V: Desetine hiljada stiže u Crnu Goru

SUĐENE BEKO: Presuda sredinom maja

IMUNIZACIJA GRČKE: ''Najbolja vakcina je najbrža''

NAJBOLJI IZBOR PROTIV PROLEĆNOG UMORA: Spremite salatu od sočiva

Ona priprema svoj novi album, a kada dođe dan da isti i prezentuje želi da izgleda što bolje:

-Ja sam sklona gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi - rekla je Nikolina prilikom uključenja u jednu emisiju. '

  - Iskrena sam samo. Ja čim se opustim dva dana u stanju sam da dobijem četri kilograma. Saša mi kaže da sam previše opterećena ali eto taj moj ''problem'' i kompleks datira od malena. Prihvatila sam ga kao činjenicu i zato ne prepuštam ništa slučaju. U prvoj trudnoći sam se prejedala, u stanju sam bila da pojedem ceo porodični sladoled. A u drugoj sam baš pazila, međutim u obe trudnoće sam se ugojila sličan broj kilograma - ispričala je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar