15°C

Beograd

Photo: Arhiva, Privatna Arhiva

Izvor: Happy BSC

MAJA MARIJANA SMUVALA MLAĐEG KOŠARKAŠA: Otišli ZAJEDNO na proslavu, uhvaćeni u NALETU nežnosti!

Proslava trideset godina Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača  Srbije bila je prilika da se pevači i muzičari okupe, podsete na sve što je urađeno u borbi za njihova prava, a za Maju Marijanu i odličan povod da pokaže novog dečka. 

Na proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu Maja je došla ruku pod ruku sa novim izabranikom za koga je otkrila da se zove Nenad ali nije želela da priča previše detalja. No, ono što nije skrivala bila su osećanja pa je tako pevačica blistala od sreće sve vreme se držeći za ruke a u jednom trenutku mu je i zapevala na uvo. 

PROČITAJTE...

KORONA UZELA MAHA! VESIĆ: Grad Beograd više neće izdavati dozvole za koncerte, sportske manifestacije i druge javne događaje

DR KISIĆ PRECIZIRALA SAMU SEBE: Maske na otvorenom ipak preporuka, NISU OBAVEZNE

KOMŠIJE PONOVO OBORILE REKORD: Čak 1.131 novi sučaj korona virusa!

PAO AVION: Roditelji POGINULI na LICU mesta, beba nekim ČUDOM preživela, ovo su DETALJI!

Sve ovo sa odobravanjem su gledale njene kolege među kojima su bili Goca Lazarević, Mina Kostić, Snežana Babić, Gale Kerber, Rade Jorović, Acko Nezirović, predsednik Sindikata Dragiša Golubović i mnogi drugi. Golubović je skup otvorio kratkim govorom u kome je istakaoo da su ovo izuzetno teška vremena za branšu, podvukao šta je sve urađeno za pomoć estradi, i otkrio planove za naredni period. Potom je, što je retka prilika, praćen maestrom Ljubišom Pavkovićem otpevao nekoliko pesama da bi mikrofon preuzeli ostali pevači i pretvorili to u pravu proslavu, jer im je, kako je Goca Lazarević to istakla”ovo retka prilika da zapevaju u godini pandemije”

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar