Izvor: Kurir.rs
02.07.2020 u 22:48
0

Ajfonka progovorila o najstarijem zanatu, ali i o CENI!

Tijanu Ajfon tek čeka suđenje na kom će se utvrditi njena krivica ili nevinost u tzv. „Kristal“ aferi.

„Nedavno sam otvorila salon lepote od kog zarađujem, tako da je svima jasno da sam preduzetnik, a ne elitna prostitutka“, istakla je ona na početku razgovora, da bi se potom osvrnula na knjigu nekadašnje učesnice rijalitija:

„Drago mi je što je kroz tu knjigu ukazala na to da se najstarijim zanatom bave one za koje se najmanje sumnja. Stara garda pevačica bavi se prostitucijom. To je javna tajna u Beogradu.“

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK VUČIĆ OBELODANIO NOVE MERE U BORBI PROTIV KORONA VIRUSA! Biće i kazni!

NEVREME STIGLO U SRBIJU: Grad veličine lešnika zasuo ovaj grad! (VIDEO)

OTKRIVENO! Evo zbog čega je EKSPLODIRAO mrtvački SANDUK u Bečeju!

HAOS NA GRČKOJ GRANICI: Kolone od 13 kilometara (FOTO)

OVAKO KORONA NAPADA NAŠE ĆELIJE I PRETVARA IH U ZOMBI ĆELIJE! (FOTO)

„Poznajem devojke i žene koje se bave najstarijim zanatom, ali nikada ih neću imenovati. Ne osuđujem ih. Mislim da su devojke koje se prodaju za novac poštenije od sponzoruša koje, na primer, muž izdržava“, dodala je Tijana.

„Svakodnevno mi stižu nepristojne ponude. Jednom mi je ponuđeno 10.000 evra za jednu noć, ali sam to odbila. Svako, od svetice do bludnice, ima svoju cenu, a moja je visoka“, rekla je Tijana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter