Izvor: blic
01.06.2020 u 16:58
0

CECA IZNENADILA SVE: Evo koji bi srpski glumci mogli da glume Arkana u filmu

Miloš Biković podigao je veliku prašinu izjavom da bi glumio Željka Ražnatovića Arkana, a sada je Svetlana Ceca Ražnatović ispričala koja dva glumca bi se, po njenom mišljenju, dobro snašli u toj ulozi.

Miloš Biković je, podsetimo, o ulozi Arkana govorio je u emisiji.

Voditelj je čitao  pitanja koja su gledaoci slali putem Instagrama, a jedno od njih bilo je i da li bi Biković tumačio Arkanov lik na velikom platnu.

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

„SNAGA OKTANA“ PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE „MERJEM“: Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV – „SABOTAŽA“!

– Pa ako je dobar scenario, da – odgovorio je Biković.

Na ovu njegovu izjavu reagovao je i Veljko Ražnatović.

– Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da se čačka u nešto što se odglumiti ne može .

A Ceca Ražnatović rekla je za domaću štampu da bi Željka Ražnatovića Arkana na filmu mogao da glumi njen prijatelj Vuk Kostić

– Vuk je moj prijatelj, i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu legla ta uloga. Od starije generacije, verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi – rekla je Ceca Ražnatović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter