Izvor: HappyBSC/BN
29.05.2020 u 19:13
0

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

Pojavili su se ekskluzivni snimci privođenja Tijane Ajfon u policiju!

SKANDAL! Tijana Ajfon razmišljala o SAMOUBISTVU i to javno iznela!

Na snimku se vidi kako pripadnici stanice bezbednosti izvode iz kombija uhapšene u ovoj akciji koji, sa prekrivenim glavama, u pratnji policije ulaze u zgradu Tužilaštva u Bijeljini.

Na eksluzivnom snimku vidi se i Tijana Ajfon, sa lisicama na rukama, koja u pratnji pripadnice kriminalističke policije, dolazi na saslušanje!

BLUD I NEMORAL UZELI MAHA: Sa Tijanom Ajfon UHAPŠEN i sudija koji je delio pravdu u Ligi šampiona!

Tijana Ajfon, beogradska starleta, uhapšena je u policijskoj akciji „Kristal“ zajedno sa još 36 osoba, od kojih su ona i još četiri osobe osumnjičene da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali kokainsku žurku sa orgijama.

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

Osim Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, u policiju su privedeni i Zlatan Ćuk, Milisav Tomić, Željko Vujić i Vladan Kakuća.

ORGIJALI SA TIJANOM AJFON: Objavljene slike starletinih klijenata! Uhvaćeni na DELU, oko njih sve BELO! (GALERIJA)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter