17°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

VERUJEM U POBEDU, OVAJ TEST ĆEMO APSOLVIRATI: Poslala VAŽNU poruku! (FOTO)

Situacija u zemlji, i svetu nije ni malo naivna, korona virus se širi, a građani su u panici.

Atraktivna pevačica Nikolina Kovač se oglasila specijalno za portal Happy BSC nakon vanrednog stanja koje je proglašeno.

OBAVEZNO PROČITAJTE

VUČIĆ SAOPŠTIO: Moj Danilo ima korona virus

DVA PUTA VODILA BORBU PROTIV VARIOLE VERE U SFRJ! Virusolog Ana Gligić: Nije dobro ako je ovako nastao Covid-19!

ODLUČENO! Ove mere će važiti za oba Uskrsa!

VELIKA DONACIJA NARODNE REPUBLIKE KINE! Poslali nam najvredniju stvar u borbi protiv Covid-19!

STIGLI KUĆI! Sleteo avion sa srpskim studentima i srednjoškolcima!

Pevačica je savetovala sve svoje fanove da što manje izlaze iz kuće, ali i otkrila kako provodi dane sa svojom porodicom  u karantinu.

- Kako provodiš vreme u izolaciji? 

Organizovali smo život prema trenutnim okolnostima i moram priznati da je ovo za mene privilegija, jer osećam dom u pravom smislu te reči, toplinu doma, a to verujte nema cenu. Za mene ovo nije karantin, jer čitam Selimovića,Andrića, sviram klavir, treniram,pravim zdrave obroke, vežbamo brojeve i slova, jer imamo predškolca u kući, generalno provodim vreme sa svojom porodicom i dodatno shvatam tu blagost i vrednost iste, i neprocenljivo cenim to, jer porodica je stub i temelj svega što vredi, a ovu situaciju sam shvatila kao privilegiju da radim sve ono sto volim, da radim na sebi jer tu uvijek ima posla i da se radujem onom trenutku kada iz ove situacije izadjemo kao pobednici, jer smatram da ćemo znati dodatno sve da cenimk, a cinjenica je da smo se kao ljudi dosta uživeli u uloge malih Bogova, a zanemarili smo sve one prave ljudske vrijednosti na kojima se zasniva čovečanstvo, e sada je pravi trenutak da svi obnovimo gradivo glavnih etičkih normi i da se radujemo onome što nam predstoji..

Pridržavaš li se mera koje je propisala država?

Disciplinovani smo prvenstveno zbog nas samih, a naravno samim tim i zbog drugih ljudi, jer ovo nije borba pojedinca već borba svih nas i svako od nas ima svoju ulogu i samo na taj način ćemo prevazići situaciju koja nas je zadesila.

- Šta ćeš prvo da uradiš kada izađeš iz karantina?

Iako je sve izvodljivo što se nege tiče i u kućnom ambijentu, poželela sam da odem kod frizera i to je ono definitivno što ću prvo da uradim kada izadjem.

Svim ljudima bih poželela da ostanu maksimalno pozitivni, da izvor dobre energije pronalaze u omiljenim knjigama, filmovima, učenju nekog novog jezika, kuvanju, prosto da uživaju u ovoj privilegiji koja nam je data da što više vremena provodimo zajedno sa svojim porodicama, a sve će e se ovo jednom zvati juče, ovo je test za sve nas koji ćemo sigurna sam apsolvirati. Verujem u pobedu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar