10°C

Beograd

Photo: Happy TV

Izvor: Happy TV

POTRESNA ISPOVEST MILENE PLAVŠIĆ U "GLAMURU": Pevačica je kroiz suze pričala o svom životu (VIDEO)

Poznata pevačica Milena Plavšić, gostovala je u emisiji "Glamur" Happy televizije i tom prilikom ekskluzivno ispričala svoju potresnu životnu priču.

Žena koja je svojevremeno mnogim muškarcima oduzimala dah samom svojom pojavom, ali i glasom, nije imala ni najmanje lak život, a mnogi ne znaju da je ju je prva nesreća u nizu zadesila još 1989. godine kada je u saobraćajnoj nesreći život izgubio sin njene rođene sestre i to u svojoj 21-oj godini.

AVA KARABATIĆ BRUTALNO PRETUČENA: Krvavi dan zaljubljenih!

Već 1991. godine je stradao i Milenin rođeni brat. Nakon manje od godinu dana njegovog sina je ubio školski drug. Na dan godišnjice smrti Mileninog brata, njegovom sinu su davali 40 dana. Nakon dve i po godine, preminuo je i otac čuvene pevačice, a nakon nepune dve godine i majka.

KORONAVIRUS U KRAGUJEVCU: Fijat obustavlja proizvodnju do daljeg

Osim što je ostala i bez stana i novca i morala da radi, sve vreme, dok su joj se događale životne tragedije, postoji i nešto što Milena sebi i dan danas ne može da oprosti.

NAKON SASTANKA OD 5 SATI MITROPOLIJE I VLADE CRNE GORE: Crkva ostaje pri stavu da se zakon mora menjati

Ekskluzivnu potresnu i emotivnu ispovest jedne od najlepših i najtalentovanijih pevačica narodne muzike pogledajte ovde:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti