14°C

Beograd

SEVERINA ĆE ZABLISTATI NA KONCERTU U BEOGRADSKOJ ARENI: Nosiće kostime ovog SVETSKOG DIZAJNERA! (FOTO)

Björk, Lady Gaga, Beyonce i Rihanna samo su neka od velikih svjetskih imena koje je oduševio rad Petera Movrina

Pripreme za Severininu veliku regionalnu turneju 'The Magic Tour' u završnoj su fazi. 'Bajka za celu porodicu i sve generacije' započinje 16. novemvra u splitskoj Spaladium Areni, koja će, sudeći po interesovanju, biti premala za sve one koji žele doživeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada. Jer, uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na bini čak 2 i po sata zasigurno podrazumijeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima. Tako će, uz Severinu, na bini biti 16 plesača, 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno. U prilog tome idu i angažmani dizajnera kostima, Metoda Črešnara i Petera Movrina, čiji je rad već oduševio velika imena poput Björk, Lady Gage, Beyonce i Rihanne, s kojima je imao priliku i čast suradjivati.

Movrin i Črešnar, sjajnu su modni dvojac koji priprema kostime za Severinu, ali čiji izgled još uvek ne žele u potpunosti otkriti. Ističu tek: ''Uz kostime koje će Severina nositi na turneji, slavimo čarobnu ljepotu žene i umjetnice. Riječ je o kontrastima materijala i tekstura, koje pod svjetlošću i određenim pokretima dobivaju nove dimenzije, koje odražavaju duh modernog vremena i najavljuju budućnost.

Nakon što su osvojili svet, vreme je da ih pobliže upozna i domaća publika. Njihova remek delo, u obliku Severininih kostima, moći ćemo videti na predstojećoj 'The Magic Tour' turneji - 16. novembra u Splitu, 23. novembra u Beogradu, 07. decembra u Zagrebu te 21. decembra u Ljubljani

happytv.rs
Foto: promo

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar