27°C

Beograd

BIVŠI SUPRUŽNICI PLAĆAJU OGROMNE SUME ZA IZDRŽAVANJE: Neki plaćaju za svoje mezimice i preko 2000e !

Mnoge poznate ličnosti ispunjavaju svoju dužnost prema maloletnim naslednicima kad se rastanu od supružnika, ali ima i onih koji su tu obavezu zanemarili pa su se našli na sudu

Mnoge poznate ličnosti burno su okončale svoj brak, a ono što najviše usporava proces razvoda je visina alimentacije.

U javnost često isplivaju njihove međusobne pljuvačine zbog para, a ako je suditi po ciframa o kojima se radi, nije ni čudo što dođe do problema. Poslednji takav slučaj dogodio se između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović prošle nedelje, kad je, prema rečima pevača, na ročištu bilo kao na pijaci. Naime, on i njegova bivša konačno su se i zvanično razveli nakon devet godina braka, a Sonja je zahtevala mesečno za njihovu ćerku Viktoriju čak 5.000 evra. Međutim, Lukas nije hteo ni da čuje za tu svotu pa je ponudio 2.000 evra, što je sud usvojio. Sonja je tražila i dodatni trošak koji se tiče školovanja njihove naslednice, pa će Aca godišnje plaćati dodatnih 9.000 evra.

I Stefan Đurić Rasta na ime alimentacije plaća 2.000 evra. On i Ana Nikolić bez problema su se dogovorili i u njihovom slučaju novac nije bio problem. Pevačica je dobila starateljstvo, a Rasta je pristao da za svoju ćerku daje i dodatni novac, koji dobija od Jutjuba, a mediji navode da je reč o 5.000 evra mesečno.

Branislav Lečić i Nina Radulović brzo su okončali svoj brak od kada su odlučili da se rastanu, a sud je glumcu odredio da mesečno mora da daje za njihovog sina Lava 350 evra.

Darko Lazić i Ana Sević odugovlačili su s razvodom najviše zbog starateljstva, ali i podele imovine. Na kraju je Lazić ostavio stan bivšoj ženi, u kom ona živi s njihovom ćerkicom Lorenom, a pevač ima obavezu da mesečno plaća alimentaciju u visini od 500 evra.

Nataša Bekvalac trebalo bi uskoro da prima dve alimentacije za ćerke, koje je dobila iz dva različita braka, ali tek kad se zvanično razvede od Luke Lazukića, s kojim ima Katju. Zasad, alimentaciju od 300 evra dobija na ime starije ćerke Hane, koju ima s Danilom Ikodinovićem.

Ivan Marinković umalo nije otišao u zatvor, jer za svoju ćerku Lenu nije plaćao mesečno 12.000 dinara, koliko mu je nakon razvoda od Goce Tržan sud odredio. Pevačica je morala čak tri puta da podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg dok je bio u rijalitiju, jer je dostigao dug od čak pola miliona dinara zbog neizvršavanja zakonske obaveze. Međutim, Ivan je nakon izlaska iz "Parova" obećao da će početi da isplaćuje novac redovno, što je i učinio, a najpre je uplatio sav dug na račun ćerke. On je priložio i uplatnicu kao dokaz.

Maja Nikolić razvela se dvaput. Nakon prvog rastanka pevačica se borila za alimentaciju od muzičara Mirka Šćepanovića, za koga tvrdi da 19 godina nije dao ni dinara njihovom sinu Novaku. Međutim, Maji je sud odredio da mesečno mora da plaća 11.000 dinara sinu Lazaru, nakon što je njen bivši suprug Vuk Kadić dobio starateljstvo nad njim.

kurir.rs
Foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar