20°C

Beograd

KATARINA GRUJIĆ PRIZNALA ZBOG ČEGA SE KAJE: Oskudna garderoba me je došla glave!

Katarina Grujić ugrozila je svoje zdravlje pa završila u bolnici kada je zbog teške infekcije umalo ostala bez bubrega. Ona je otvoreno iznela zbog čega se sve desilo, pa se i pokajala zbog lošeg načina života koji ju je skupo koštao.

Svesna da je njen medicinski problem nastao kao posledica neizlečene upale, spremna je da greške koje je ranije činila više nikad ne ponovi.

- Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 došle su mi glave. Nakon svega što mi se dogodilo, rešila sam da neke stvari više ne radim. Ne mogu reći da ću ubuduće nositi veš ispod haljine, ili čarape kada sam u sandalama, ali ću na binu izlaziti pravo iz automobila, a nakon nastupa ću odmah ići kući, na spavanje. Neću više šetati bosa, izlaziti, ostajati do jutra… To sigurno sebi više neću dozvoliti. Četiri puta na dan sam primala terapiju u vidu vrlo jakih antibiotika. Te terapije su veoma teške i naporne, pa sam slabo i jela i spavala. Iako imate sve vreme ovog sveta za razmišljanje, vi jedino razmišljate o svom zdravlju i molite se da vam bude bolje - rekla je Katarina.

Kurir
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll's

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar