Izvor:
12.07.2016 u 19:37
0

DOLIJALI: Uhapšena petorica NAPADAČA na policiju!

Policija u Vašingtonu uhapsila je pet ljudi nakon što su otvorili vatru na pripadnike policije, javlja AP. Zasada nema izveštaja da je neko povređen u pucnjavi.

Ovaj najnoviji incident dogodio se posle protesta zbog ubistva Afroamerikanaca u Luizijani i Minesoti od strane policije i ubistva petorice policajaca u Dalasu prošle nedelje.

Portparol policije Dastin Sternbek rekao je AP-u da su policajci u Vašingtonu reagovali na pucnje u jugoistočnom delu grada. Kada su stigli na lice mesta u obeleženim policijskim automobilima, na njih je otvorena vatra iz jednog džipa. Policija je uzvratila vatru na napadače koji su se zabarikadirali u automobilu i odbijali da izađu.

Posle oko 30 minuta, tri žene i dvojica muškaraca u džipu su se predala. Sternbek je rekao da nije jasno zašto su pucali na policajce, a istraga će utvrditi da li su bili u toku vršenja nekog krivičnog dela pre nego što je stigla policija.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter