Izvor:
26.05.2016 u 15:16
0

UŽAS U NJUJORKU: Ubijena jedna osoba pre nastupa čuvenog REPERA

Jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene u pucnjavi u koncertnoj sali u Njujorku gde je trebalo da nastupi hip hop muzičar T. I, saopštila je policija. Pucnji su se čuli sinoć oko 22.15 u Irving plazi, blizu Junion skvera na Menhetnu.

Policija je saopštila da je 34-godišnji čovek pogođen u grudi, a drugi 33-godišnji muškarac u stomak. Jedan od njih, policija nije navela koji, podlegao je povredama u bolnici. Još jedna 26-godišnja žena ranjena je u nogu, a stanje četvrtog povređenog još nije poznato, ali policija kaže da je ta sa osoba sama došla u bolnicu.

Jedan od gostiju koncerta izjavio je da je reper Kliford Džozef Haris, čije je umetničko ime T. I, trebalo da nastupi oko 21 čas, ali da se "uopšte nije pojavio" i da nije bio na bini kada se čula pucnjava. Za sada niko nije uhapšen. U Irving plazu može da stane nešto više od 1.000 ljudi.

Beta
Foto: Twitter/BBC News (World)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter