Izvor:
26.05.2016 u 03:34
0

MORAĆE DA PLATE: El Čapo ne želi emitovanje serija o svom životu

Advokat zatvorenog meksičkog narkobosa Hoakina "El Čapa" Guzmana kaže da će njegov klijent tužiti televizijske mreže ako budu emitovale seriju o Guzmanovom životu iako mu nisu platile za nju.

AP prenosi da je advokat Andres Granados naveo da dve TV mreže moraju da plate za pravo na korišćenje Guzmanovog pravog imena, kao i nadimka "El Čapo".

Granados je danas kazao da bi za pravu cenu Guzman možda čak bio spreman i da pruži bolje informacije "kako bi im projekat učinio boljim".

AP podseća da je Guzman ranije već dao prava na svoju životnu priču meksičkoj glumici Kejt del Kastiljo i Granados je rekao da bi i ona mogla da pregovara za TV mrežama.

"Netfliks" i "Junivižn stori haus" objavili su 17. maja da će zajedno producirati seriju "El Čapo" koja bi trebalo da počne sa prikazivanjem 2017. godine.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter