Izvor:
22.05.2016 u 18:12
0

PREDSEDNIK EGIPTA: I dalje se razmatraju svi mogući UZROCI pada aviona

Predsednik Egipta Abdel Fatah al-Sisi pozvao je danas medije da ne spekulišu oko uzroka pada aviona "Idžipter", u kojem je u četvrtak poginulo 66 ljudi, i dodao da se i dalje razmatraju svi mogući uzroci nesreće. Istraga u cilju utvrđivanja uzroka pada letelice će trajati dugo, ali niko neće moći da sakrije činjenice, rekao je Sisi u govoru na otvaranju fabrike đubriva u blizini Kaira, a preneo je Rojters.

Za sada su svi scenariji mogući. Zato, molim vas, veoma je važno da ne pričamo kao da postoji jedan određeni scenario – poručio je Sisi.

Avion egipatske kompanije "Idžipter" sa 56 putnika i i deset članova posade se u noći između srede i četvrtka srušio u Sredozemno more, severno od Aleksandrije. Avioni i brodovi iz Egipta i još pet zemalja nastavili su danas da pretražuju šire područje Sredozemnog mora kako bi pronašli ostatke aviona.

Timovi tragaju za delovima olupina aviona "erbas A320", među kojima su i crne kutuje koje bi, kako navodi agencija AP, mogle da budu od ključnog značaja za otkrivanje uzroka pada aviona. Podaci iz automatskog sistema koji razmenjuje sa službama na zemlji podatke iz aviona pokazuju da se pre samog pada aviona "Idžiptera" uključio detektor za dim, javio je Si-En-En.

Tanjug
Foto: Twitter/Cronica ucabista

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter