Izvor: Tanjug
24.02.2021 u 19:29
0

SUD PRESUDIO! Svi ilegalni imigranti da se deportuju!

Sud je doneo odluku da zakon mora da se poštuje i da svi ilegalni emigranti moraju da budu deportovani iz zemlje!

VAŽNO

SASTANAK VUČIĆA I PATRIJARHA: Naš je posao da gledamo da izbegnemo sukobe (VIDEO)

NAĐENO JOŠ JEDNO TELO: Jeziv prizor na Vračaru

KORONA PRESEK! Novi skok obolelih!

Federalni sudija u Teksasu Dru Tipton blokirao je naređenje predsednika SAD Džoa Bajdena da se zabrane deportacije migranata u narednih 100 dana.

Sudija Tipton je odluku doneo rano jutros po srednjeevropskom vremenu i ona će važiti na neodređeno vreme, preneo je Njujork post.

PROČITAJTE JOŠ

STRAVIČNA NESREĆA KOD UŽICA: Očekuje se ekipa vatrogasaca, telo žene ostalo u smrskanom automobilu

KANCELARKA PROTIV TRETMANA: Angela Merkel o vakcinaciji u Nemačkoj

U Loznici pronađeno 405 litara nafte: Muškarac osumnjičen za nedozvoljeno skladištenje robe

Državni tužilac Teksasa Ken Pakston je ranije napisao tužbu protiv zabrane deportacije, tvrdeći da je neustavna i da će izazvati značajne ekonomske probleme toj američkoj državi.

OVO MORATE ZNATI

NISTE ZNALI? Ovo je crni horoskop

OVO MORATE ZNATI Evo kada je pravo vreme da izgovorite „VOLIM TE“

NOVI HIT MEĐU BOGATAŠIMA Plutajuća vila kao tropsko ostrvo (VIDEO)

Tipton, koga je postavio bivši predsednik Donald Tramp, i u januaru je privremeno blokirao jednu Bajdenovu odluku na dve nedelje, jer mu, kako je objasnio, nova administracija nije dala konkretne, opravdane razloge za 100 dana zabrane.

Bajdenova zabrana deportacije je trebalo da važi za svakog migranta koji uđe ilegalno u zemlju i uz uslov da nije optužen za terorizam i špijunažu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter