Izvor: Tanjug
19.02.2021 u 07:38
0

NOVI ZEMLJOTRES U JAPANU: Ovde je epicentar, dobro se zadrmalo

Zemljotres magnitude 4,7 stepeni pogodio je danas severoistočni deo Japana, a prema nacionalnoj meteorološkoj agenciji, epicentar potresa nalazio se istočno od prefekture Fukušima na dubini od 50 kilometara, javlja TAS S.

OVO MORATE DA ZNATE

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

ON JE ZVEZDINA JUNAČINA! Srušio je Liverpul, ŠOKIRAO MILAN, sve je moguće na San Siru! (VIDEO, FOTO)

PATRIJARH POMIRITELJ: Porfirije govori četiri jezika, doktorirao je u Atini, a u vojsci je uveo svešteničku službu

OPASNOM SERIJSKOM SILOVATELJU PRETI ZATVOR: Za mesec dana u šumama SILOVAO 7 DEVOJAKA I DEVOJČICU

Agencija navodi da nije bilo izveštaja o žrtvama ili oštecjenjima zgrada u ovom potresu, a vlasti nisu izdale zvanično upozorenje na mogućnost cunamija.

Snažan zemljotres dogodio se 13. februara u Tihom okeanu severoistočno od Fukušime, u kome je povređneo više od 160 ljudi, a potres se osetio u najmanje deset prefektura Japana.

Meteorološka agencija Japana upozorila je da bi potresi mogli da se nastave tokom cele nedelje, a do sada ih je bilo više od 20, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter