Izvor: Tanjug
09.02.2021 u 07:59
0

ODLUKA BRITANSKE VLADE: Za ulazak na Ostrvo od danas treba ovo!

Svako ko stiže u Veliku Britaniju od danas će morati da bude testiran na kovid-19 drugog i osmog dana po dolasku, najavio je izveštač britanskog Aj-Ti-Vi (ITV) bez pozivanja na izvore, prenosi Rojters.

PROČITAJTE JOŠ

Poznat identitet uhapšenog policajca u slučaju Velje Nevolje

Selaković o EU: Ne odustajemo od evropske perspektive

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

„Da li razumete da će vlada u utorak objaviti da će SVI putnici koji stignu u Britaniju morati da budu testirani na kovid drugog i osmog dana nakon što dođu i to ne samo oni koji stižu iz zemalja u crvenoj zoni i idu u hotelski karantin, već i oni koji se izoluju kod kuće „, napisao je na Tviteru Pol Brend, izveštač Aj-Ti-Vi.

Vlada Velike Britanije je ranije saopštila da će britanski državljani, koji stižu iz zemalja sa kriznom situacijom vezanom za korona virus, od 15. februara biti smešteni u desetodnevni hotelski karantin.

To će se odnositi na putnike iz zemalja sa „crvene liste“, kao što su Južna Afrika i latinoameričke države.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter