Izvor: Tanjug
06.12.2020 u 19:58
0

Ruski specijalci stigli u Stepanakert

Više ruskih spasilaca stiglo je u Stepanakert, glavni grad Nagorno-Karabaha, saopštila je danas pres služba ruskog ministarstva za vanredne situacije.

„Specijalisti ruskog ministarstva za vanredne situacije koji su danas dodeljeni iz Moskve radi pojačanja kontingenta ministarstava u Nagorno-Karabahu stigli su u Stepanakert. Svoju humanitarnu misiju započinju sutra“, navodi se u saopštenju.

Tim uključuje specijaliste sa psima, pirotehničare, spasioce, specijaliste za komunikacije i psihologe. Uz njih su stigli i autobusi, specijalna vozila i oprema.

OVO MORATE ZNATI

PEVAČU STALO SRCE: Preminuo DŽEJ RAMADANOVSKI u 56. godini

CRVENA ZVEZDA JESENJI ŠAMPION SRBIJE: Crveno-beli dva kola pre kraja pobedom u Užicu stekli nedostižnu prednost! VIDEO

UGLEDNI VIRUSOLOG TVRDI: Vakcina je spas za sve, ako ostvarimo imunitet stada, od maja smo bezbedni

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 5.809 novozaraženih, 58 preminulih, na respiratorima 278 pacijenata

POVEDITE RAČUNA: Ovo su radna mesta na kojima se KORONA najlakše i NAJBRŽE PRENOSI

OTKRIVEN IDENTITET UBIJENIH MLADIĆA U OKOLINI SREMSKE MITROVICE: Nasrnuli sekirama na braću, krv šikljala

Pored toga, četiri tone nameštaja isporučene su Nagorno-Karabahu kao humanitarna pomoć. Ukupno su oko 65 tona humanitarnog tereta, pre svega građvinskog materijala, na to područje isporučili su ruski spasioci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter